AST2400 LINUX DRIVER DOWNLOAD

Moving the ast kernel module from one system do another doesn’t do anything, but switching between 4. Failed to load module “ast” module does not exist, 0 Failed to load module “ast” module does not exist, 0. Also still see ‘Failed to load module “ast” module does not exist, 0 ‘ in Xorg. Apparently the AST driver is hardcoded to look for it’s firmware. No upgrade log present probably fresh install dmi. Our issue is that the video output is very very slow at updating.

Uploader: Gasar
Date Added: 18 January 2009
File Size: 39.33 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 80575
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Debian is also lnux a newer kernel which has problems with this aspeed chip. Wed Sep 14 Email me about changes to this bug report. You need to log in to change this bug’s status.

Is this a server? As well as several versions of Ubuntu. Comment on this change optional.

  KWORLD KW-UB435-Q V2 DRIVER

No upgrade log present probably fresh install dmi. The system is running in low-graphics mode Ubuntu Ubuntu, Fedora, Xubuntu, Lubuntu, and Debian.

SystemRescueCd

They provide me a xorg. The AST is a server graphics adt2400. Status changed to ‘Confirmed’ because the bug affects multiple users. This helps, but doesn’t completely solve the slow video rendering and tearing.

To be filled by O. Even the TTY framebuffer console can be slow at rendering.

Running Kernel version 4. Other bug subscribers Subscribe someone else. Launchpad Janitor janitor wrote on We have tried several “desktop” distributions: How can I fix this issue? See full activity log. Our issue is that the video output is very very slow at updating. Also, it is not permanent.

Debian and Aspeed/AST

Moving the ast kernel module from one system do another doesn’t do anything, but switching between 4. We have narrowed the issue down to specifically to Linux Kernel version 4. From what we can tell, the “ast” ast240 driver is being used.

  HP 2430DTN DRIVER

OK, this is not good: Hi madbiologist, Thank you very much for your reply. If so, I wouldn’t worry about it running in low graphics mode. Apparently the AST driver is hardcoded to look for it’s firmware. Thu Sep 8 They found the “modesetting” ast24400 driver loaded and the xorg-server running will cause segmentation fault which is logged in Xorg. This bug affects 4 people.

To post a comment you must log in. There are two possible fixes we found, but they may just be covering up the issue rather than fixing it:. Also still see ‘Failed to load module “ast” module does not exist, 0 ‘ in Xorg.